4 Nisan 2016 Pazartesi

38.hafta...1 Nisan..

Oh oh maşallah.sona yaklaşıyoruz.
38.haftamızı da sağlıklı,sıhhatli bir şekilde bitirdik,ne kadar az kaldı Sarp kavuşmamıza,sen de heyecanlanıyor musun?
Biz de deli heyecan var.
En çok merak ettiğim konu da ne zaman ve nasıl geleceksin,saat kaç olacak,kimler burada olacak,ya da kimlerin gelmesini isteyeceğiz.
Doktorumuz hazır...
Doulamız hazır...
Hastane çantamız hazır...
Odan hazır sayılır( henüz bir halın yok)
Annenin psikolojisi hazır...
En nihayetinde hastanen de hazır...Egepol.

Herkes hep bir iki eşya kalsın,hazır dediğinde hemen geliyor diyorlar.
Malum hamilelikte,doğumda,hazırlıkta,doğduktan sonra en önemli şey ''diyorlar '' sözcüğü.Çünkü etrafta sürekli bir şey diyen insanlar var.Tabi ki herkes iyiliğimiz için söylüyor ama ne yalan söyliyeyim ,hamilelik boyunca çok da dinlediğimizi söyleyemeyeceğim,genellikle kendi bildiğimizi okuduk :)

Gelelim sana annecim,hala çok tatlısın çünkü çok hareketlisin.Ben senin bu haline çok alıştım ama çıktığında ne yaparız bilemem.


Taze soğan gibisin maşallah :) Artık bu haftada kafa ve karın çevren eşitleniyor,normalde kafa önde gidiyordu.Senin kafa diğer bebeklere göre biraz öndeydi,en azından bir önceki doktorumuz 3-4 gün önde gidiyor demişti,şimdi Burak bey böyle bir şeyden bahsetmedi hiç.

Şuan büyüdüğün için artık hareketlerinde değişti,sadece sağ tarafta sürekli bir şeyler çıkıyor,ya topuğun yada elin,ama topuğun olma ihtimali daha yüksek.
Sürekli elim karnımda,ya da odana gidip izliyorum.
Doğum için güzel hazırlıklarımız var,tabi ki hepsini hazırlayınca fotoğraflayıp arşivleyeceğiz.
Ben hala iyiyim annecim.

Şuan +7.5 kilodayım,dolayısıyla pek bir rahatız,elim yüzüm şişmedi,hareketlerim kısıtlanmadı,son bir haftadır gece bir iki defa uyuyamadım,nedensiz.Bir kaç günde fazlaca tuvalete çıktık ama geri kalan her şey normal hayatımıza devam ediyoruz.
Geri sayım hızla devam ederken,sağlıkla gel annecim.
Çok seviyoruz seni.
Annen.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder