11 Eylül 2015 Cuma

Duygu & Egemen...08.09.2015

Duygu ile Egemen.
Leyla ile Mecnun'un günümüzdeki versiyonu.
Uzun zamandır bu kadar güzel bir organizasyonun içerisinde yer almamıştım.
Egemen ( Duygu'nun erkek arkadaşı) hepimizi tek tak bulup,organizasyon içerisinde yer almamızı isteyince inanılmaz heyecanlandım ve mutluluktan havalara uçtum diyebilirim.

Duygu,hayatımda gerçekten özel dediğim insanlardan.Hayat enerjisi ile,her şey en ince ayrıntısıyla düşünmesi ile en kötü zamanınızda desteği ile herkesin yanında olmasını isteyeceği türden bir arkadaş.Arkadaş dediğime bakmayın,tam bir dost.Bu kızın bir de sarışın versiyonu var ,oda Zeynep.
Biz üçlü olarak,çok güzel ve keyifli zamanlar geçiriyoruz.Neyse bu başka bir yazının konusu olsun yoksa anlattıkça anlatacağım.

Egemen,Duygu'ya evlenme teklif etmek için o kadar kusursuz bir plan yapmış ki,benim diyen insan en ufak bir şekilde şüphelenemez.Hem de 15 kişilik bir grupla bu kadar mükemmel bir organizasyon.
Bu süreç zarfında whatsapp grupları kuruldu,mekanın çizimleri yapıldı,kim ne zaman nerede olacak,ne yapacak,hangi şarkı çalacak,şarkının kaçıncı saniyesinde çiçekler dökülecek,hangi saniyesinde içeri gireceğimize kadar bütün detaylar hesaplanmıştı.
Peki biz bu kadar sürprizin altında kalır mıyız? tabi ki hayır.

Bir de her insanın hayatında mutlaka olması gereken bir başkası daha var,Yasemin Hoca.Evet kendisi hepimizin hocası hemde akıl hocası.Hayatınızda sormanız gereken ne kadar soru varsa hepsine cevap verebilir.Hayranlık duymamak elde değil.
Zeyno,Yasemin Hoca ve ben birleştik,çok güzel şeyler hazırladık.
Cupcakeler,kurabiyeler,plaketler,tabaklar.
Çok komedi şekilde hazırlıklar sürdü.
Fotoğraflara ulaşmam şuan için zor olacağından,sizi şahane fotolardan mahrum bırakacağım.
Ve on an...Akşam planlar tıkır tıkır işler,her şey çok güzel biter...
Çok ama çok mutlu olun.
Sizi çok seviyoruz.
Fitnat.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder